Over Social & AI, zuurstof voor je klanten

Content zuurstof voor je klanten 2e druk

Het boek Social & AI gaat over social media management met behulp van AI. Het boek biedt een compleet overzicht in tien stappen die je kunt gebruiken als een stap voor stap handleiding om met sociale media aan de slag te gaan. Alle antwoorden vind je in dit boek. Ben je een gevorderde social  marketeer dan verdiept het je kennis. Vind inspiratie uit talloze voorbeelden en verdiep je kennis van het opzetten van een social media strategie.

Extra’s op deze website

In het menu ‘Hoofdstukken’ tref je per hoofdstuk een overzicht naar extra informatiebronnen. Deze online omgeving bevat verdieping in de vorm van filmpjes, lijsten met praktische links en handige tools die je meteen kunt gebruiken.

Door je te verdiepen in de extra’s krijg je meer inzicht in een hoe je zaken kunt aanpakken. In het boek staan in de kantlijn, icoontjes. Elk icoontje betekent dat je in deze online omgeving bij de betreffende paragraaf meer verdieping en informatie kunt vinden.

Met dit boek ben je in staat met plezier meer zuurstof aan jouw klanten te geven via sociale media!

Antal de Waij

10 redenen om dit boek te lezen:

 1. Leer waarom Content zuurstof is voor je klanten
 2. Pas het Content Marketing Canvas Model toe
 3. Ontwikkel een contentstrategie
 4. Stel haalbare, duidelijke doelstellingen
 5. Maak klantinzichten zichtbaar in je content
 6. Maak je content doelgericht
 7. Distribueer je boodschap met effect
 8. Maak een redactionele formule…
 9. En een goede contentkalender.
 10. Pak je  organisatiecultuur aan

Content!

Zuurstof voor je Klanten is genomineerd voor de PIM Marketing Literatuur Prijs  (lees meer…)

Potentiële klanten zoeken steeds vaker digitaal naar informatie over je producten en diensten, via websites, blogs en social media. Met relevante en engaging content til je jouw bedrijf naar een hoger plan. Veel organisaties ‘doen maar wat’ als het hierop aankomt. Maar weinig bedrijven hebben een gedocumenteerde contentstrategie. Dat is met dit boek verleden tijd!

Content! zorgt dankzij het unieke Content Marketing Canvas Model voor jouw contentmarketingresultaat. Het biedt alle componenten om je eigen contentstrategie te ontwikkelen én uit te voeren. Op welke manier vergroot je de bekendheid van jouw bedrijf? Hoe vaak moet je eigenlijk bloggen? Hoe genereer je leads in een online omgeving? Content! geeft antwoord op deze en andere vragen.

Content! is onmisbare zuurstof voor iedereen die content gebruikt om klanten te werven en te behouden.

 • Een unieke praktijkgerichte aanpak waarmee je direct aan de slag kunt.
 • Voor iedereen die zoekt naar succesvolle content.
 • Inclusief meer dan 100 voorbeelden en praktische cases.
Content zuurstof voor je klanten 2e druk

Over de Auteur

‘Hij beschrijft een complex onderwerp als social media & content op een diepgaande manier en vertelt het op een toegankelijke en haast persoonlijke manier. Het is net alsof je hem hoort praten’.

Antal de Waij heeft vrijwel zijn hele loopbaan gewerkt op het snijvlak van de oude en digitale economie. Hij deed ervaring op bij diverse multinationale internetbedrijven als eindverantwoordelijk voor marketing. Tegenwoordig helpt hij organisaties met digitale strategie, sociale media en content marketing.

Daarvoor gebruikt hij zijn ervaring als Strategische Marketeer op het gebied van Artificial Intelligence, Digital, Content en Social. Hij weet haarfijn het kaf van het koren in digitale ontwikkelingen te scheiden en is in staat ingewikkelde zaken zodanig uit te leggen dat dit in de praktijk toepasbaar is.

Tevens doceert hij Digitale strategie, Social Business en Contentmarketing aan diverse opleidingsinstituten, waaronder Beeckestijn Business School, NIMA en Emerce. Daarnaast publiceert hij regelmatig bij diverse marketingblogs, geeft workshops en is hij een veel gevraagd spreker op congressen.

[ultimate_heading main_heading_color=”#c3ad70″ heading_tag=”h6″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:0px;” sub_heading_margin=”margin-top:0px;”]

Zuurstof voor je contentstrategie

Hoe dit boek jou helpt

[/ultimate_heading]

Dit boek bevat alles wat je nodig hebt voor het maken van een goede contentmarketing strategie en het maken van goede content. Bekijk wat anderen zeggen over dit boek en bestel deze voor jezelf of iemand anders.

[just_icon icon=”Defaults-thumbs-o-up” icon_size=”32″ icon_color=”#ffd400″ icon_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.messenger.com%2Ft%2Fco2ntent||target:%20_blank|” icon_align=”left”][ultimate_heading main_heading=”Facebook Messenger” main_heading_color=”#ffffff” heading_tag=”h4″ sub_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” sub_heading_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:40px;” main_heading_margin=”margin-top:5px;”]Een interactieve chatbot. Klik op het gele icoontje om via de FB pagina de chatbot te activeren.[/ultimate_heading]
[just_icon icon=”Defaults-comments” icon_size=”32″ icon_color=”#f7ce00″ icon_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.managementboek.nl%2Fboek%2F9789089653888%2Fcontent-antal-de-waij%23recensies%3Faffiliate%3D6103||target:%20_blank|” icon_align=”left”][ultimate_heading main_heading=”Recensies” main_heading_color=”#ffffff” heading_tag=”h4″ sub_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” sub_heading_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:40px;” main_heading_margin=”margin-top:5px;” main_heading_font_family=”font_family:|font_call:” sub_heading_font_family=”font_family:|font_call:”]Wat vinden lezers van heb Content! Zuurstof voor je klanten? Klik op het gele icoontje![/ultimate_heading]
[just_icon icon=”Defaults-shopping-cart” icon_size=”32″ icon_color=”#efc802″ icon_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.managementboek.nl%2Fboek%2F9789089653888%2Fcontent-antal-de-waij%3Faffiliate%3D6103|||” icon_align=”left”][ultimate_heading main_heading=”Boek kopen” main_heading_color=”#ffffff” heading_tag=”h4″ sub_heading_color=”#ffffff” alignment=”left” sub_heading_margin=”margin-top:5px;margin-bottom:40px;” main_heading_margin=”margin-top:5px;”]Bestellen doe je bij Managementboek.nl door op het winkelwagen-icoontje te klikken.[/ultimate_heading]

Publicatie Informatie

ISBN: 978-90-8965-388-8  NUR: 802
Paperback: 384 pagina’s

Interactieve extra’s
Deze website & Facebook Messenger

Boekuitgave: 1e druk, april 2024
Uitgever: Van Duuren Management