Redbull Mediaroom toegevoegd aan chatbot

Contentmarketing is een dynamisch vakgebied. Dagelijks tref ik nieuw, interessante voorbeelden aan die ik wil delen met de lezers van mijn boek. Content! Zuurstof voor je klanten. In paragraaf 7.7 staan digitale mediacentra of perskamers centraal. Telkens tref ik prachtige voorbeelden aan. Vandaag voeg ik daarom een voorbeeld toe van de Redbull Mediaroom toe aan de Facebook Messenger omgeving. Eerder deze maand was al een voorbeeld van Volvo toegevoegd. Dat het hier gaat om 2 automotive voorbeelden is louter toeval. Ken jij een mediaroom die als interessant voorbeeld kan dienen? Laat dat me dat dan weten via Messenger of in de comments bij dit artikel.

Waar kan ik dit plaatsen in het boek?

Hoofdstuk 7. Kies je contentformat

Paragraaf 7.7 Digitaal mediacentrum of perskamer

Pagina 226 en 227

Bestel Content! Zuurstof voor je klanten

Content! Zuurstof voor je klanten bestellen

No Comments

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.