• Roodkapje gemaakt met AI beeldgeneratoren

Roodkapje

In dit artikel gaan we het sprookje van roodkapje door middel van artificial intelligence vertellen. We delen hier de prompts die we gebruiken, de resultaten en de vooruitgang die we boeken.

De opdracht

Maak het sprookje van roodkapje na in zes scenes. Gebruik hiervoor minimaal de volgende methoden met behulp van artificial intelligence:

Tekst naar beeld: Genereer op basis van een tekstprompt een afbeelding die een scene van Roodkapje behelst.

Beeld naar Beeld: Genereer met een door jouw gegenereerd beeld een nieuwe afbeelding waarin je gebruik maakt van dezelfde Roodkapje, maar dan in een andere scene. Probeer kortom een consistent karakter te maken.

Tekst naar spraak: Bedenk een tekstprompt voor een scene van jouw Roodkapje variant. Breng deze tekst vervolgens tot leven met een tekst-naar-spraak tool. Zorg dat de tekst in goed Nederlands wordt uitgesproken. Denk aan grammatica en interpuncties.

Beeld naar video: Genereer van een door jou gemaakt beeld een bewegende video.

Tekst naar tekst: genereer een spannende, interessante, mooie, ontroerende scene van jouw Roodkapje variant.

De foto toont een foto realistische afbeelding van Roodkapje. De achtrond is een donker bos. In het midden staat Roodkapje afgebeeld. De foto bevat twee rode balken. 1 met de tool Ideogram daarin vermeld. 2 de gebruikte prompt. Little red riding hood.
De foto toont een  afbeelding van Roodkapje in de Anime stijl. De achtrond is een donker bos. In het midden staat Roodkapje afgebeeld. De foto bevat twee rode balken. 1 met de tool Ideogram daarin vermeld. 2 de gebruikte prompt. Little red riding, anime style.