• Lijst met AI avatar generatoren

Je avatar maken met AI

Er zijn veel definities voor een avatar, maar meestal is het een digitale voorstelling van een mens in de online ruimte. Je denkt al snel aan een cartoonachtige afbeelding bij een avatar. Deze wordt gebruikt door mensen op hun sociale media profielen in plaats van een foto. Maar er zijn ook meer foto realistische AI-avatar mogelijkheden. Je hebt Avatar makers voor afbeeldingen maar ook voor video.

AI avatars benutten in je contentmarketing

Stel, je moet veel video’s maken en je hebt niet veel tijd of geld. Denk daarbij aan how-to-video’s, trainingsvideo’s, uitlegvideo’s, instructievideo’s en dergelijke. Met AI-programma’s voor het maken van video’s kun je zonder camera’s of acteurs, toch persoonlijke video’s genereren met behulp van AI-avatars.

Fotor

Fotor werd in 2009 gelanceerd en is een alles-in-één fotobewerkingsprogramma voor eenvoudige bewerking en beter ontwerp. Het is een beetje de Canva voor foto’s. Elke vorm van fotobewerking, dus ook je avatar maken met AI behoord tot de mogelijkheden.

Picsart

Transformeer je profielfoto’s in een kunstwerken met de Picsart AI avatar generator. Je kunt hier je foto of hoofdpersonage veranderen in een epische held, een schattige tekenfilmfiguur of een museumwaardig portretpersoon. Eindeloze mogelijkheden, moeiteloos gebruik. Werkt via een App op zowel Android als iOS.

Canva

Je kunt een avatar maken met de gratis avatar maker van canva.

Synthesia

Een van de bekendste video-avatar generatoren is Syntehsia. Hieronder een uitleg hoe je met Synthesia een eenvoudig een AI-avatar kunt maken

HeyGen

Een ander alternatief voor het maken van AI avatars is HeyGen AI video generator die gespecialiseerd is in visuele AI avatars. HeyGen helpt je met AI avatar klonen, sprekende beelden en biedt een reeks videobewerkingsfuncties.

  1. Ga naar HeyGen.
  2. Gebruik AI avatar klonen of beelden om video’s te maken.
  3. Pas je AI avatars aan met generatieve outfits en aangepaste achtergronden.
  4. Bewerk je video’s met de cloudgebaseerde videobewerkingstools.
Workshop Contentmaken met AI