• Infuencer Analytics Tools

Influencers Analytics Tools

Merken zijn tegenwoordig niet op zoek naar influencers, daar zijn er genoeg van. Merken en bedrijven zijn op zoek naar datagedreven inzichten. Met deze Influencer Analytics Tools kun je checken wat die influencers beloven en of ze dat waar kunnen maken. Deze lijst bevat de belangrijkste van analysetools voor influencer je influencer marketing. Van doelgroepsegmentatie tot het in realtime volgen van engagement, deze tools zijn onmisbaar voor merken die de kansen van influencer marketing en samenwerkingen willen benutten.

Wat zijn influencer analytic tools

Waarom zou je influencer analystics tools gebruiken

Lijst met Influencer analytic tools

Audiense

Audiense is erop gericht op doelgroepsegmentatie en het bieden van culturele inzichten. Hiermee ben je in staat de doelgroep van een influencer te analyseren. Je weet op die manier wat het publiek van je influencer inspireert, beweegt en beïnvloedt.

Upfluence

Aspire

Vista Social

GRIN

BrandWatch

Modash

Met Modash kun je influencers zoeken en filteren op basis van profiel, volgers, taal, hashtags, bio-keywords, engagement rate en nog veel meer. Je kunt influencers zoeken op basis van publiek, inclusief locatie (per land en stad), demografie, taal, interesses en meer. Je kunt ook gewoon de naam van een influencer invoeren om te analyseren. Modash doorzoekt openbaar beschikbare profielen om gegevens te krijgen over elke influencer met meer dan duizend volgers. Dat zijn meer dan 250 miljoen profielen van verschillende platforms. Handig is dus dat je influencers niet hoeft te vragen om zich te verifiëren, omdat de gegevens direct beschikbaar zijn (alleen voor publiek toegankelijke profielen).

BuzzSummo

CreatorIQ

Creator.co

LTK

Influencity

Post for rent

HypeAuditor

De mensen achter HypeAuditor zijn gestart als marktplaats, maar ontdekten als snel dat het besluit om met een influencer samen te werken werden genomen op basis van onderbuikgevoel in plaats van data. Daarmee is het idee voor HypeAuditor ontstaan. Je kunt hier gratis een influencer checken. Inmiddels heeft HypeAuditor heeft zich ontwikkeld tot een alles-in-één oplossing voor influencer marketing. Het maakt gebruik van Artificial Intelligence voor effectievere, transparantere influencers in marketing. Lees hier over de use cases.

Promoty

ClickAnalytic

SocialStatus

Keyhole

Bronnen gebruikt voor dit artikel