• ai tools voor user generated content

AI-tools voor User Generated Content

User Generated Content, ook wel Consumer Generated Content genoemd, is het materiaal dat is gemaakt en geüpload op het internet (content) door niet-mediaprofessionals. Denk daarbij aan social proof in de vorm van reviews, user moment content en gecrowdsourcete content. Deze processen worden met AI ondersteund. Laten we eens kijken met welke AI-tools voor user generated content kan worden ondersteunt.

Lijst met AI-tools voor User Generated Content

Flowbox

Alles wat je nodig hebt, gemakkelijk gemaakt: automatische verzameling van inhoud van Instagram, Facebook, Pinterest, Twitter en Youtube, gebruiksvriendelijke moderatie, raamwerk voor mediarechten, koppelen van meerdere producten, onbeperkte widgets, geavanceerde analyses en naadloze integratie met elk e-commerce platform. Werkt met AI-tools die helpen UGC te prioriteren en te koppelen aan producten via een visuele zoekmachine.

Yotpo.com

Yotpo is een van de meest geavanceerde oplossingen voor e-mail- en sms-marketing, loyaliteit visuele UGC. Met Yotpo kunnen merken effectief sociaal proof inzetten om het vertrouwen en de verkoop te vergroten, loyaliteit te bevorderen over alle kanalen. Yotpo heeft ook een heel interessant e-book over AI gebruik en User Generated Content.


Workshop Contentmaken met AI


Alles over User Generated Content

Als gevolg van het dagelijks gebruik van social media door klanten zijn het vaak jouw klanten die iets vertellen over je organisatie, merk of product. Dat vertellen ze aan vrienden, familie en collega’s. Voor bedrijven is user generated content daarom belangrijk. Het heeft als gevolg dat de communicatiestrategie kan veranderen. Lees daarom ook het artikel: Alles over User Generated Content.