• AI tools voor productfotografie

AI-tools voor productfotografie

Productfotografie is een tak van fotografie die zich bezighoudt met het vastleggen van producten ten behoeve van een brochure, catalogus, webshop of een andere vorm van promotie. Het gaat er bij productfotografie om een artikel zo aantrekkelijk mogelijk in beeld te brengen.

Productfotografie is weliswaar een aparte tak van sport, maar het maken van beelden met AI is dat natuurlijk niet. Veel instrumenten bieden deze vorm van beeld generatie aan.


Workshop Contentmaken met AI

Hier is een lijst met AI-tools voor productfotografie

CreatorKit.com

CreatorKit AI-designgenerator is een platform dat gebruikers helpt bij het creëren van foto’s voor marketing. Het platform biedt meerdere tools, inclusief de AI-productfotograaf, die daarop gericht zijn. Van de CreatorKit AI-productgenerator tot de video-editor, het platform kan in principe alleen al je contentcreatiekit zijn. Je kunt zelfs je video’s voorzien van een watermerk om je handelsmerk te beschermen. Het is ook geïntegreerd met Shopify, waardoor het een handige toepassing is voor op e-commerce gerichte bedrijven.

CreatorKit belooft ongelimiteerde productfoto generatie. Geef je prompt in en CreatorKit genereert een foto in enkele seconden. CreatorKit is ook een foto generator en heeft fotobewerking functionaliteiten. Het merk streeft ernaar de best mogelijke oplossingen te bieden voor productfotografie voor e-commerce. De CreatorKit AI-achtergrondgenerator is een populaire functie.

Claid.ai

Claid helpt digitale platforms groeien door het automatiseren van beeldvoorbereiding en het verbeteren van user-generated content. Ze stellen platforms in staat om meer afbeeldingen per product te uploaden, waardoor de klant een nauwkeurigere indruk krijgt en de conversie verbetert. Het is een oplossing voor alle beeldgerelateerde behoeften van elke marktplaats. Claid.ai heeft een prompt gallerie waaruit je kunt putten.

Phot.ai

Phot.AI staat hoog aangeschreven als een platform dat zich wijdt aan het creëren, verfijnen en verbeteren van afbeeldingen in de online wereld. Van het bewerken van foto’s voor e-commerce sites, campagnes, persoonlijke projecten tot artistieke beelden. Phot.AI reikt helpt met handige tools en functies zoals:

Achtergrondbewerking: Achtergrondmanipulatie is eenvoudig. In een paar simpele kliks elimineer, verander of vervaag je elke achtergrond van een afbeelding. Maak nieuw achtergronden met tekstprompts bijvoorbeeld “zonsondergang aan de zee” of “middernacht in Parijs”.

Beeldbewerking: Phot.ai stelt je in staat om je foto’s te versterken, corrigeren, formaat aan te passen, te heroriënteren en om te draaien. Het biedt een scala aan filters, ontwerpen, emblemen, inscripties of geometrische vormen om de esthetiek van je foto’s te verhogen.

Objectbewerking: Vertrouw op Phot.ai om elk element binnen je afbeelding toe te voegen, te verwijderen of te veranderen. Pas attributen zoals tint, grootte, contour of locatie aan met behulp van eenvoudige commando’s.

AI Avatar Maker: Maak gepersonaliseerde AI-avatars. Begin met een selfie, kies een stijl en pas je avatar aan, geschikt voor elk online platform, van sociale profielen tot gaming avatars.